O nama

BMM 2012 je zvanično počeo sa proizvodnjom 19.10.2012. godine sa tri osnovna ukusa lokuma: orah, vanila i ruža. A već ove godine BMM će pustiti u proizvodnju još najmanje 8 različitih ukusa lokuma i naravno zaštićenu "perjanicu" BMM lokuma - Carski lokum sa lešnikom i orahom. BMM će u Srbiji prvi ponuditi raznovrsne ukuse lokuma... otkrivamo jedan... lokum Ambasador sa ananasom, papajom i bademom.

Fabrika konditorskih proizvoda BMM radi po uzoru kvaliteta viševekovne tradicionalne Kiparske recepture. Vlasnik i osnivač gospodin Aleksandar M. Babić je živeo i radio sedam godina na Kipru i u saradnji sa svojim bratom gospodinom Babić Mihalisom koji je Kiparski državljanin, odlučio je da u svojoj zemlji, Srbiji, otvori fabriku lokuma i konditirskih proizvoda i približi svojim sunarodnicima i regionu tradicionalne ukuse Kipra.

Sedište i proizvodnja firme BMM su u Draževcu nadomak Beograda. Naša osnovna delatnost je proizvodnja lokuma i gumenih bombona. Lokum pravimo po originalnoj kiparskoj recepturi od visokokvalitetnih bioloških sirovina po najsavremenijim tehnološkim standardima.

Svi zaposleni u B.M.M.2012.doo prolaze kroz interne treninge i obuke putem kojih se osposobljavaju za proizvodnju najkvalitetnijih lokuma kako bi zadovoljili i najveće sladokusce. Pored vrhunskog kvaliteta proizvoda veliku pažnju posvećujemo brzoj i tačnoj isporuci robe kako bi u potpunosti zadovoljili potrebe savremenog tržišta.

© 2013-2018 BMM 2012 Doo - Sva prava zadržana.